iMac reparaties

Alweer 1 stap verder bij je reparatie!

stap 2

Welke type iMac?

Kies hier welke type iMac je hebt. Dit je kun zien via het appeltje links boven in het scherm > Over deze Mac > Overzicht

iMac 20"

iMac 20" reparatie nodig? Hier kan je alle reparaties vinden.

iMac 21,5"

iMac 21,5" reparatie nodig? Hier kan je alle reparaties vinden.

iMac 24"

iMac 24" reparatie nodig? Hier kan je alle reparaties vinden.

iMac 27"

iMac 27" reparatie nodig? Hier kan je alle reparaties vinden.

iMac Pro

iMac Pro reparatie nodig? Hier kan je alle reparaties vinden.

Terug naar reparaties

Niet het juiste onderwerp gekozen? hier kun je gemakkelijk terug.​

iPhone 7

iPhone 7 reparatie nodig? Hier kan je alle reparaties vinden.

iPhone 12 Pro Max

Lorem ipsum dolor sit orot amet, cons ctetur atrd piing elit.​

terug naar iphone reparaties

Niet het juiste onderwerp gekozen? hier kun je gemakkelijk terug.

Je hoeft niet ver te zoeken

Veel gestelde vragen

De meeste reparaties duren vaak maximaal 30 min. Gaat een reparatie langer dan 30 min duren, dan vragen wij je het toestel op een later moment op te halen (vaak dezelfde dag op een later tijdstip).

Schermreparaties verschillen helaas van prijs per toestel. Vaak ligt de prijs van een schermreparatie bij een gemiddeld toestel tussen de €99,- en €139,-. Hoe duurder het toestel, hoe duurder het scherm.

Nee, dit is niet altijd nodig. In de reguliere reparaties is het niet nodig. Vaak denken mensen dat wanneer iemand een toestel gaat repareren, dat je het toestel terug naar fabrieksinstellingen moet. Dit is gelukkig niet altijd het geval.

Normaliter gebeurt dit niet! 100% zeker kunnen wij nooit zijn, omdat het altijd electronica blijft. Zorg ervoor dat je dus altijd een back-up maakt wanneer je een reparatie laat uitvoeren als je het niet vertrouwt.

Ja, wij bieden minimaal 3 maanden garantie aan. Wij geven niet alleen garantie op de reparatie, maar ook op het onderdeel zelf. Mocht het gerepareerde onderdeel niet goed functioneren, dan  ruilen wij deze gratis voor je om. Ook geven wij een no cure no pay garantie. Dit wil zeggen dat wanneer er een toestel niet gerepareerd kan worden door ons en we er wel tijd in gestoken hebben, je niet hoeft te betalen voor de gemaakte tijd!

Nee, helaas zijn er geen originele onderdelen te verkrijgen. Dit komt doordat alles wordt gemaakt door toeleveranciers. Apple maakt zelf qua onderdelen niks. De onderdelen van Apple zijn 99,9% gelijk aan het origineel. Dit komt omdat wij het weghalen uit dezelfde fabrieken waar Apple het laat maken. Omdat Apple het niet zelf verkoopt, kunnen wij het geen origineel onderdeel noemen. Daarentegen kunnen we wel originele onderdelen krijgen van andere merken, zoals Samsung en Huawei.

Een batterijreparatie kost gemiddeld tussen de €29,- en €99,- Dit is afhankelijk van welk type toestel.

Nee, wij verkopen geen onderdelen.

Meer vragen?

Heb je meer vragen of staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Maak direct je afspraak!

Loading...
💬Hulp nodig?