Reparaties

You break it, we make it!

Stap 1

Welk toestel heb je ?

Kies hier voor welk toestel je een reparatie nodig hebt. Weet je niet precies welk toestel je hebt, neem dan contact met ons op.

iPhone

iPhone reparatie nodig? Hier vind je alle type iPhone's die wij repareren.

iPad

iPad reparatie nodig? Hier vind je alle type iPad's die wij repareren.

MacBook

MacBook reparatie nodig? Hier vind je alle type Macbook's die wij repareren.

iMac

iMac reparatie nodig? Hier vind je alle type iMac's die wij repareren.

samsung

Samsung reparatie nodig? Hier vind je alle type samsung's die wij repareren.

Huawei

Huawei reparatie nodig? Hier vind je alle type huawei's die wij repareren.

Playstation

Playstation reparatie nodig? Hier vind je alle type playstation's die wij repareren.

Xiaomi

Xiaomi reparatie nodig? Hier vind je alle type xiaomi's die wij repareren.

One plus

One Plus reparatie nodig? Hier vind je alle One Plus type's die wij repareren.

De beste kwaliteit

Onderdelen

Bij Foonstra gebruiken wij alleen de beste kwaliteit onderdelen. Zo kunnen wij garanderen dat je met een goed gemaakt product weggaat.

Eprom

Data

Wat is eprom data? Eprom data is data wat in een scherm zit vanaf de iPhone 7. Deze data zorgt voor verschillende doeleinden aan je toestel, bijvoorbeeld de truetone functie of de verbruiksduur van je batterij. Daarom is het belangrijk dat dat word overgezet! Wij zorgen dan ook dat data bij alle reparaties (indien het mogelijk is) word overgezet.

No cure, No pay

Garantie

Wij hebben een no cure, no pay garantie! dit houdt in dat wanneer wij een toestel niet kunnen repareren, je niet hoeft te betalen voor de uren die wij hebben besteed aan je toestel.

Je hoeft niet ver te zoeken

Veel gestelde vragen

De meeste reparaties duren vaak maximaal 30 min. Gaat een reparatie langer dan 30 min duren, dan vragen wij je het toestel op een later moment op te halen (vaak dezelfde dag op een later tijdstip).

Schermreparaties verschillen helaas van prijs per toestel. Vaak ligt de prijs van een schermreparatie bij een gemiddeld toestel tussen de €99,- en €139,-. Hoe duurder het toestel, hoe duurder het scherm.

Nee, dit is niet altijd nodig. In de reguliere reparaties is het niet nodig. Vaak denken mensen dat wanneer iemand een toestel gaat repareren, dat je het toestel terug naar fabrieksinstellingen moet. Dit is gelukkig niet altijd het geval.

Normaliter gebeurt dit niet! 100% zeker kunnen wij nooit zijn, omdat het altijd electronica blijft. Zorg ervoor dat je dus altijd een back-up maakt wanneer je een reparatie laat uitvoeren als je het niet vertrouwt.

Ja, wij bieden minimaal 3 maanden garantie aan. Wij geven niet alleen garantie op de reparatie, maar ook op het onderdeel zelf. Mocht het gerepareerde onderdeel niet goed functioneren, dan  ruilen wij deze gratis voor je om. Ook geven wij een no cure no pay garantie. Dit wil zeggen dat wanneer er een toestel niet gerepareerd kan worden door ons en we er wel tijd in gestoken hebben, je niet hoeft te betalen voor de gemaakte tijd!

Nee, helaas zijn er geen originele onderdelen te verkrijgen. Dit komt doordat alles wordt gemaakt door toeleveranciers. Apple maakt zelf qua onderdelen niks. De onderdelen van Apple zijn 99,9% gelijk aan het origineel. Dit komt omdat wij het weghalen uit dezelfde fabrieken waar Apple het laat maken. Omdat Apple het niet zelf verkoopt, kunnen wij het geen origineel onderdeel noemen. Daarentegen kunnen we wel originele onderdelen krijgen van andere merken, zoals Samsung en Huawei.

Een batterijreparatie kost gemiddeld tussen de €29,- en €99,- Dit is afhankelijk van welk type toestel.

Nee, wij verkopen geen onderdelen.

Meer vragen?

Heb je meer vragen of staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op!

Maak direct je afspraak!

Loading...
💬Hulp nodig?